Lataa...
We rock IT.
Wirokit on turvallisten tietoverkkojen ammattilainen sekä kriittisten järjestelmien asiantunteva kehittäjä.
Pääkonttorimme sijaitsee Seinäjoen keskustassa.

Tervetuloa Wirokitiin!

Yrityksestämme löydät yhteensä 17 iloista IT-veikkoa, joilla kaikilla on useamman vuosikymmenen kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä järjestelmäprojekteista.

Mitä me teemme?

Oletko kuullut koskaan TETRA-verkosta tai LTE:stä? Me kehitämme ja testaamme monimutkaisia tietoverkkoja sekä niihin liittyviä kriittisiä järjestelmiä. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaidemme ratkaisut ovat toiminnassa ja saatavilla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Pitkäaikaista kumppanuutta

Asiakkaamme ovat luottaneet palveluihimme jo peräti parin vuosikymmenen ajan. Pyrimme muodostamaan tiiviitä ja pitkäaikaisia kumppanuuksia, jolloin pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman yksilöllistä palvelua.

Ammattilaiset asialla

Jokainen asiantuntijamme on työskennellyt alalla noin 20 vuotta. Pitkästä historiasta huolimatta kuljemme ketterästi kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia ja pidämme samalla ammattitaitomme aina ajan tasalla!

Turvallisuus ensin!

Projektiemme luonteesta johtuen noudatamme kaikessa toiminnassamme erittäin tiukkoja kansainvälisiä standardeja sekä turvallisuusvaatimuksia.

Hei sinä siellä! Haluatko mukaan railakkaaseen joukkoomme?

Wirokit on seinäjokinen ohjelmistojen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen keskittyvä yritys. Juuremme ulottuvat vuoteen 1985 asti. Yrityksenä arvostamme avoimuutta, yhteistyötä ja jatkuvaa uudistumista.

Vaikka meillä ei olekaan tällä hetkellä mitään spesifiä työpaikkaa auki, olemme aina kiinnostuneita kuulemaan pätevistä ammattilaisista. Voit lähettää CV:si sekä avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry(at)wirokit.fi ja kertoa miksi juuri sinä olisit oiva lisä organisaatioomme!

Otamme mielellämme vastaan myös valmistuvien ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoiden (insinööri, DI tai vastaava) hakemuksia!

Ota yhteyttä

Puskantie 16
60100 Seinäjoki

Email: info(at)wirokit.com

Y-tunnus: 2911678-7

Tuukka Rantala, toimitusjohtaja
+358 40 513 3613

Jami Saarikoski, hallituksen pj.
+358 40 550 6983

etunimi.sukunimi(at)wirokit.com